Vrh » Katalog » Tehnička hemija » Lepkovi i čistači » R-518
KorpaBlagajnaMoj račun

510.00din

Toplotni lepak 1200ºC R-518(6385)
[R-518]

Toplotni Lepak 1200- R-518

Vatrootporni silikatni lepak. Namenjen je za ugradnju i popravke ispusnih sistema, peći, dimnjaka, keramičkih i metalnih vodova, dimnih plinova, sagorevanja s temperaturama iznad 1000°C.

  • Boja: siva
  • Potpuno stvrdnjavanje: 24 h
  • Raspon temperature: -40ºC ÷ 1200ºC
  • Pakovanje : Kartuša  300ml
  • Proizvedeno u Poljskoj

Posebni lepkovi

Moderan dizajn i tehnološka rešenja zahtevaju korišćenje materijala koja imaju povoljnija fizičko-mehanička svojstva u odnosu na prethodno korišćene. Oni takođe zahtevaju modernu, efikasniju i bržu tehniku spajanja, posebno tamo gde se zahteva 100% pouzdanost i sigurnost.
Posebni lepkovi su najnovija dostignuća u hemijskom inženjerstvu. Lepkovi predstavljaju suštinski moderan proizvod, koji ostvaruje visoku čvrstoću ostvarene veze lepljenja na različitim materijalima koji rade u veoma teškim uslovima.
Već nekoliko godina, specijalizovani lepkovi su dobro poznati i naširoko se koriste u industriji od strane inženjera, konstruktora i projektanata. Proizvođač različitih vrsta ovih proizvoda marke Technicqll® ulazi na tržište maloprodaje sa ovim izvrsnim lepkovima ,koji su pakovani u mala pakovanja i na taj način omogućava upotrebu lepkova savremene tehnologije i u domaćinstvu, a koji su do sada bili namenjeni isključivo za industriju.

Recenzije
Proizvođači
Brzo pretraživanje
 
Upišite reči koje želite da pretražite.
Napredno pretraživanje