Vrh » Katalog » Tehnička hemija » Lepkovi i čistači » R-167
Korpa (589)BlagajnaMoj račun

280.00din

Konstrukcioni lepak R-167(6396)
[R-167]

Konstrukcioni Lepak- R-167

Jednokomponentni, poliuretanski lepak za konstrukcije. Daje vrlo čvrstu i vodootpornu vezu (klase.D4). Tokom sušenja povećava svoj volumen pa tako popunjava prazna mesta i pukotine. Posebno se preporučuje za montažu stolarije.

 

Način korišćenja:

Da bi se dobila najbolja veza, elementi koji se lepe moraju biti čisti i suvi.

1.Naneti lepak na jednu od površina i odmah povezati.

2. Snažno pritisnuti lepljene elemente i ostaviti da stoji minimum 24 sata.

Višak lepka i ostale nečistoće ukloniti skidačem cijanoakrilnih lepkova.

  • Boja: svetložuta
  • Potpuno stvrdnjavanje: 24 h
  • Raspon temperature: -30ºC ÷ 80ºC
  • Blister 20ml
  • Proizvedeno u Poljskoj

Posebni lepkovi

Moderan dizajn i tehnološka rešenja zahtevaju korišćenje materijala koja imaju povoljnija fizičko-mehanička svojstva u odnosu na prethodno korišćene. Oni takođe zahtevaju modernu, efikasniju i bržu tehniku spajanja, posebno tamo gde se zahteva 100% pouzdanost i sigurnost.
Posebni lepkovi su najnovija dostignuća u hemijskom inženjerstvu. Lepkovi predstavljaju suštinski moderan proizvod, koji ostvaruje visoku čvrstoću ostvarene veze lepljenja na različitim materijalima koji rade u veoma teškim uslovima.
Već nekoliko godina, specijalizovani lepkovi su dobro poznati i naširoko se koriste u industriji od strane inženjera, konstruktora i projektanata. Proizvođač različitih vrsta ovih proizvoda marke Technicqll® ulazi na tržište maloprodaje sa ovim izvrsnim lepkovima ,koji su pakovani u mala pakovanja i na taj način omogućava upotrebu lepkova savremene tehnologije i u domaćinstvu, a koji su do sada bili namenjeni isključivo za industriju.

 

Recenzije
Proizvođači
Brzo pretraživanje
 
Upišite reči koje želite da pretražite.
Napredno pretraživanje