Vrh » Katalog » Privatnost
KorpaBlagajnaMoj račun

Najčešća pitanja kupaca

1. Da li mogu da platim proizvode u vašem shopu platnim / kreditnim karticama i kojim?
U našoj internet prodavnici kupljene proizvode za sada niste u mogućnosti da platite platnim/kreditnim karticama. Platnim/kreditnim karticama moguće je plaćati u našem maloprodajnom objektu u Zrenjaninu, na adresi Bulevar Milentija Popovića bb(nova pijaca lamela 2 lokal 2).

2. Da li je moguća isporuka van Srbije?
Za sada ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije. Za sada ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije.

3. Koliko dugo važi moja rezervacija?
Robu koju poručite preko našeg sajta, čuvaćemo na rezervaciji 3 dana. Do tada očekujemo Vašu uplatu. U suprotnom, porudžbinu ćemo stornirati i smatrati da ste od nje odustali. U ovom roku, robu koju čuvamo na rezervaciji čuvaćemo po cenama koje su bile u trenutku Vašeg poručivanja, bez obzira ako se cena u međuvremenu promenila. Naravno, ovo važi za sve porudžbine kod kojih se očekuje prvobitna uplata. U slučaju da plaćate pouzećem, robu vam šaljemo prvom isporukom (u zavisnosti od samog roka isporuke poručenih artikala).

4. Greškom sam naručio proizvod. da li mogu da otkažem porudžbenicu?
U ovom slučaju, potrebno je da nas što pre obavestite kako bi stornirali Vašu narudžbu. Možete nas obavestiti preko email adrese doopakraprom@hotmail.com ili putem telefona 023 511802(potrudite se da stornirate račun pozivom na telefon najbrže je tako i da to bude do 14h radnim danom da se troškovi svedu na minimum).

5. Uneo sam pogrešan podatak o sebi i tek kasnije uvideo grešku.Kako mogu to da ispravim?
Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici moj profil. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje porudžbine i njihove statuse. Korisničko ime ne može da se menja, birajte ga pažljivo.
Nastavi
Proizvođači
Brzo pretraživanje
 
Upišite reči koje želite da pretražite.
Napredno pretraživanje